utah.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Utah

Fastighet till salu i Utah

Utah är en amerikansk stat som kännetecknas av stora ökensträckor och Wasatchfjällen. Salt Lake City är huvudstaden och ligger runt Temple Square, hem för Mormon Church och det tar sitt namn från Great Salt Lake i nordvästra delen av staden.

Utah gränsar Colorado, i nordöstra med Wyoming, i norr med Idaho, i söder med Arizona, och i väst med Nevada. Till sydöstra också med New Mexico. Fastighetsmarknaden i Salt Lake County gynnades av ett annat år med stark demografisk och ekonomisk tillväxt och mycket goda hypotekslån. För det sjätte året i rad var den genomsnittliga bolånräntan mindre än 4%.

Det genomsnittliga försäljningspriset på en fastighet till salu i Utah, särskilt i Salt Lake County, ökade med 10% år 2017 och markerade det 6: e året i följd av prisökningar.

Utan tvekan har Salt Lake City rankat sig som huvudstadsregionen för tillfället bland de bästa fastighetsmarknaderna 2018, så en av de bästa platserna där man letar efter egendom till salu i Utah.

Även om det kan vara den billigaste staten att bo i, är levnadskostnaderna i Utah bättre än det nationella genomsnittet.

Av detta skäl är det inte förvånande att levnadskostnaderna är mer intressanta för Silicon Valley-tekniker som försöker att utföra Kaliforniens högre kostnader.

En annan anledning till att människor väljer att leva till salu i Utah är rankningen som en av de säkraste staterna i landet, i själva verket rankad den nionde.

Statistik visar att Salt Lake City är en stad med de snabbast växande hyrorna i landet.

Genom att välja mellan att betala en högre eller lägre hyra bestämmer många Utahans för fastigheten till salu i Utah.

Skäl som lockar många människor att flytta här är: Affärsmöjligheterna, jobbtillväxten och levnadsstatistiken är de mest intressanta funktionerna, men också statens skönhet.

Enligt ny forskning vid University of Utah, överträffar Utahs blomstrande fastighetsmarknad arbetstagarnas löner och hotar läget för bostadskris till överkomliga priser.

Sedan 2010 har Utah varit den mest populära och snabbast växande nationen i USA och därför finns det en ökad efterfrågan på egendom till salu i Utah. Också de mest tillgängliga räntorna för dem som tar emot en inkomst är det svårare att köpa fastigheter till salu i Utah.

  •  
    Flytta till Utah. Expatriate och bor i Utah

      Amerika är utan tvekan en av de mest eftertraktade kontinenterna när det antas att vi radikalt kommer att förändra livet. Oavsett om det är en begränsad period, som en studieferie eller en avkopplande resa, eller att permanent ställa in din dagliga rutin från början, spelar det ingen roll. Det ...

Karta, prisutveckling och statistik

Närliggande fastigheter

Cod. 7906

Försäljning Lantgård, Utah, Salt Lake City, Salt Lake City, Call for more detail

2,301,415.44SEK
Försäljning
Lantgård

242 m²
3bd/2.5ba UPPGRADERAD Modern House
UNAVAILABLE
Karta, prisutveckling och statistik
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB